HomeХобби и стильRelated VideosMore From: WildBerries Production

#13 Vine Sentap & Dakwah - Best Of Teega.MY

1388 ratings | 114286 views
[Like] [Comment] [Share] [Subscribe] Instagram : http://instagram.com/wberries.tv Facebook : http://www.facebook.com/wildberrieschannel/ WildBerries Music : https://www.youtube.com/channel/UCNZICOeJZZa7AL7gGFMLNhw WildBerries Gaming : https://www.youtube.com/channel/UC5bCoRc-2c4PuLaPn5s1qvw
Html code for embedding videos on your blog
Text Comments (67)
Hassan Amir (1 month ago)
ok deep....
Imie Adif (1 month ago)
Wey guys kalau awek korang merajuk korang wat apa
ros adia (2 months ago)
Bangga dapat orang melayu macam ni🖒teruskan ya🤗kalau anda pon bangga like lah❤
Kamarulzaman Abdul Ghani (5 months ago)
Letak gmbr mira filzah bayyy
Md Yusuf (7 months ago)
Sy cadangkan buat cerita pasal buku mengintai aku di neraka
Nurain Robilto (8 months ago)
kayu sugi disangka rokok....hahaha
hikaryu 619 (9 months ago)
Melayu x semestinya Islam, Cina x semestinya Buddha dan India x semestinya Hindu... Agama x mengenal bangsa, Bangsa x mengenal Agama...
AISYAH EMPIRE (9 months ago)
Content bermanfaat..teruskan usaha utk terus menyampaikan dakwah dan membawa ajaran nabi..
Redzuan Yasih (10 months ago)
Saya yellow house win
ARYANTI ISHAK (10 months ago)
Redzuan Yasih kalau hang win kenapa dekat masjid tak win
Redzuan Yasih (10 months ago)
Bang kenapa tak main mobile legends
FikryZul (10 months ago)
padu😂
Daddy Miau (11 months ago)
assalammualaikum.. best lh teega..
lman 2003 (11 months ago)
I love TEEGA.sebab memberi pengajaran dn ayat yg sentap
I'm 'OK' (11 months ago)
3:53 Sentap plak aku......huhu
Fiq blocker (11 months ago)
Apa lagu azura yng keluaq spoii lah haha
Hafizul Ibrahim (11 months ago)
Bila nk wt vine bru lakk
Syasya Ayie (11 months ago)
Aiyak..ayaq la
Alief Imei (11 months ago)
sentap habis niii
Hacks Honey (11 months ago)
Hahahhahahahhahahahha
Saidatul Anis Mahadi (11 months ago)
Sentap hbis tgk vdeo Ni ...sgt2 Best hahhahah...Sye skg
Ameera Rose (11 months ago)
Mira filzah 😘
Fizah Jalil (11 months ago)
Erm.. best la ayat dy.. mmg menusuk..
NINZ nice (11 months ago)
Ush bagus gak care tu bleh wt org yg camtu...klau dia mrh kite mrh dia abis ii sbb ni ade kaitan dgn hawa nafsu seseorang manusia jdi kite knelh jge kn
Nurul Syamimi (11 months ago)
Sebab kan Mannan yang mention nama Alif Teega, so aku hadirkan mata aku untuk singgah kat video ni. Salah satu cabang untuk berdakwah pada masa kini. Terbaik !
IQBAL HAKIMI (11 months ago)
LAGU DIA ACIK SAMA JE..
Wan MuhammadSyakirin (1 year ago)
7:20
Rabbit editor (1 year ago)
sentap duh.. tapi yang menarik tu, sentap dia bukan macam nak sindir.. tapi memang nampak tengah bual-bual, keluar sendiri sentap tu ..
FlashBoy Legend (1 year ago)
Bukan takleh main pokemon ke
Khai Bakar (1 year ago)
Tapi zaman skrng jarang sentapkn member sbb takut kene balik
Hdhhe Hdheeh (1 month ago)
Ol
zul nawawi (7 months ago)
Khai Bakar i
aa aa (1 year ago)
Content bermanfaat tetapi ingat, tak masuk syurga orang lelaki berpakaian macam perempuan dan sebaliknya
aa aa (1 year ago)
Content bermanfaat tetapi ingat, tak masuk syurga orang lelaki berpakaian macam perempuan dan sebaliknya
aa aa (1 year ago)
Content bermanfaat tetapi ingat, tak masuk syurga orang lelaki berpakaian macam perempuan dan sebaliknya
aa aa (1 year ago)
Content bermanfaat tetapi ingat, tak masuk syurga orang lelaki berpakaian macam perempuan dan sebaliknya
aa aa (1 year ago)
Content bermanfaat tetapi ingat. Takkan masuk syurga orang lelaki berpakaian macam perempuan dan sebaliknya
aa aa (1 year ago)
Content bermanfaat tetapi ingat, tak masuk syurga orang lelaki berpakaian macam perempuan dan sebaliknya
WAFIY JR (1 year ago)
Tak sabat nak sentap kan kat kawan ni
WAFIY JR (1 year ago)
Mane video lain ni
Wan MuhammadSyakirin (1 year ago)
7:18
Syami eddy (1 year ago)
Awat diam sambunglah hahahaha
Aidil Kaya (1 year ago)
nak vine macam ni lagi
Rohani Rohani (1 year ago)
#sentap
Green Arcade (1 year ago)
Minit ke 15 54 tu # bape
peace liker (1 year ago)
Yg loser wettori ke al mulk tu pernah kena... #tikamQalbu
AmiT Ibnu (1 year ago)
Memang Best Lah Tgk Teega Pnya Sentap... Terbaik!!! 👍
Amir Gaming (1 year ago)
knp orang dislike video ni biar meraka akan dapat balasan daripada allah
Cik Melati (1 year ago)
hurmm.
misz qadeja (1 year ago)
tengok banyak kali pun tak bosan.. 😄😄😄😄
Ieyra Nazari (1 year ago)
kenapa lebih baik penat jadi baik dari penat jadi jahat? hrmm slh statement ke?
Raudhatul Jannah (1 year ago)
Ieyra Nazari betul la tu
Eydna (1 year ago)
depa xdak channel ke youtube?
AmirulLuffy 07 (1 year ago)
cik munajati facebook teega ada
Mirul Faiz (1 year ago)
ape lagu time sentap ii tu ? mohon penjelasan
pok ad (1 year ago)
intrument lagu apa minit2.o6
Puteri Fadhl 95 (1 year ago)
bagus sangat...saya suka,, bila sentap tak leh kata apa dahh..memang tersedarlah..moga manfaat buat semua
Ayuh Johor (26 days ago)
amiiinnn
faiz sapuwan (1 year ago)
pedas duh sindirannya
IrfanII (1 year ago)
apa nama lagu masa deep tu? yang aaaa~ mcm choir tambah piano dgn violin?
IrfanII (1 year ago)
Puteri Fad bukan maksud aku lagu deep. tpi tkpe dh tau tajuk dia doaku-hadad
Jijiey Daus (1 year ago)
Terbaik!!!! 👍👍👍👍
Fies Alfie (1 year ago)
tepi tasik kuis 😂
fyrd.s (1 year ago)
last song?
fyrd.s (1 year ago)
haah btw takpe lah dah jumpa tq :)
fyrd.s Yang superhero tu ke?
akmal (1 year ago)
terbaik la

Would you like to comment?

Join YouTube for a free account, or sign in if you are already a member.