HomeХобби и стильRelated VideosMore From: WildBerries Production

#9 Malay Vines Compilation - WBerries is Back !

276 ratings | 45012 views
[Like] [Comment] [Share] [Subscribe] Instagram : http://instagram.com/wberries.tv Facebook : http://www.facebook.com/wildberrieschannel/ WildBerries Music : https://www.youtube.com/channel/UCNZICOeJZZa7AL7gGFMLNhw WildBerries Gaming : https://www.youtube.com/channel/UC5bCoRc-2c4PuLaPn5s1qvw
Html code for embedding videos on your blog
Text Comments (33)
Azam Cekal Adn Bhd (6 months ago)
Yang terakhir tu Along tu maksudnya abang dia kata"kau pahal mak kau tak ajar ke?!" Mak Along kan mak dia jugak.
Azam Cekal Adn Bhd (6 months ago)
Sebab tu perempuan tu mencarut sebab mak dia tak ajar. Mak Along mak dia jugak. Sah bodoh tahap lengens.#adikmunafik
hanif azli95 (7 months ago)
😡😡😡 saya betul betul marah
hanif azli95 (7 months ago)
0:49 saya tak nak tengok lagi dah semua nak buat benda dosa pergi masuk alam barzakh biar kena siksa
Alkaisal Johan (7 months ago)
adoii faiz pon jdi viner...dak2 lepasan tu hahaha
noorafidah basri (9 months ago)
Bangang la yang teraher
noorafidah basri (9 months ago)
Adib ni memang macam ni ee
#Tom boy (1 year ago)
#JANGAN KECAM SAYA
Abdul Rahim (1 year ago)
Harap pakai tudung je tapi mencarut buat malu islam lah
Code Monster (1 year ago)
Yg last tu wakakakakak
Danish Ikhwan (1 year ago)
Hahaha 😂😂😂😂😂😂
Nashrul Hilmi (1 year ago)
Pakai songkok otak blue😂 aq nk jwp.....permakain x memndgkn keilmuaan keagamaan dn keimanan
Aznawi Smile (1 year ago)
janji ade rambut 😂
Finann 28 (1 year ago)
10:50 lagu apa????
Rudin Murphy (1 year ago)
vine yng ke 6:23 tu enn kalau dpt perempuan mcm tu untung la sbb perempuan mcm tu x tahu ada lagi ke x xD
ida maya (3 months ago)
ade lagi .. nak jmp pun boleh ..boleh tgok depan mata .. nak thu cara reply mesej ni dlu
Irfan 990999 (1 year ago)
chacaron podol 😂😂😂😂
Shaa N Aishah (1 year ago)
So u wanna be a gangster
Shafiq .J (1 year ago)
apa tajuk lagu part yg last tu eh ?
Irfan IJ (1 year ago)
senagnya iya iya la 😂😂😂😂
XXX sotong gurita XXX (1 year ago)
bodoh gak pompuan kan
Glittercakes (1 year ago)
team water vs team fire akhirnya kau kwin ngan sape ?pompuan gak kan 😒😒😒😒😒
airel hakimi (1 year ago)
apa tajuk yang 2:37
airel hakimi (1 year ago)
Apiz Goetze macam mana nak buat vine?
Apiz Goetze (1 year ago)
Kamen rider kiva supernova apa lagi kita mau
Emostream Gaming (1 year ago)
nampak tetek wie
Danish Ikhwan (1 year ago)
Emostream Gaming apelah
Danial Akmal (1 year ago)
😂
Sky Lark (1 year ago)
😂
Zariq Aidid (1 year ago)
big pikachu😂😂😂
hanif azli95 (7 months ago)
Kau suka pikachu lucah siap lah kau
hanif azli95 (7 months ago)
Aku dapat bunuh kau teruk lah aku bunuh kau
hanif azli95 (7 months ago)
Zariq Aidid kau tu bangang kau suka benda lucah lah tu

Would you like to comment?

Join YouTube for a free account, or sign in if you are already a member.